Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelem:

Az e-liquid-eliquid.com elektromos cigaretta webáruház üzemeltetői elkötelezettek a vásárlók személyes adatainak védelme mellett.
Webáruházunk a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja, az adatokat kizárólag a vásárlás lebonyolításához, a csomagküldéshez és a kézbesítéshez használja fel, az adatokat harmadik fél számára nem adja ki.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A vásárló, valamint a felhasználó a vásárláskor/regisztrációkor kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: vásárlók és regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a vásárlók által a vásárlás során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: - Az e-liquid-eliquid.com munkatársai, valamint a velünk szerződésben álló futárcégek.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről
  • személyes adatainak helyesbítését
  • személyes adatainak törlését vagy zárolását

A regisztrált felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait. Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Webáruházunk adatvédelmi koncepciója a megfelelő tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. A szolgáltató nem jogosult az adatokat kezelni, így nem minősül adatfeldolgozónak.

Kérjük, olvassa el a garanciával kapcsolatos információnkat is.