Garancia

Garanciális kérdések

Liquidek
Minden általunk forgalmazott liquidre 100%-os garanciát vállalunk

Elemek
Az elemek esetében a gyártók semmilyen garanciát nem adnak, így mi sem tudjuk vállalni.

E-cigaretta készülékek

Sajnos az új törvények miatt megváltozott a garancia! A visszaküldési opció teljesen megszűnt. Ennek egyszerű a magyarázata: ha a vevő által visszaküldött terméket valahol megfogják és elkobozzák, úgy mi nem tudunk felelősséget vállalni érte.

Alaplevek, liquidek esetén próbálunk mindenkit kárpótolni levásárlások, ajándékok formájában. A készülékeknél a garanciakóddal egyenesen a gyártót kell megkeresnie a vevőnek -természetesen mi is jelzünk a gyárnak miatta-, mi sajnos a továbbiakban nem tudunk vele foglalkozni. Kérjük mindenki megértését, nem mi akartuk a változásokat.

"Dead on arrive" - azaz hibásan érkező készülékek-, hiányzó termékek illetve tévesen küldött termékek esetén az átvételtől számítva maximum 48 órán belül jeleznie kell a vásárlónak! Kérjük, figyelmesen nézze át a csomagot és ellenőrizzen mindent. Az Ön felelőssége ezeket időn belül átnézni és értesíteni minket róla. Amennyiben ez időben megtörténik, úgy természetesen tudunk foglalkozni az üggyel és további instrukciókat küldünk Önnek. Ha a problémát valósnak találtunk, akkor amint lehetséges (leltár állapottól függően), megoldjuk a problémát pl.: küldjük az új készüléket.

Fontos, hogy nem minden készülék kompatibilis mindennel. Az emiatt érkező panaszokkal nem tudunk foglalkozni, ezért kérjük, a rendelés előtt tájékozódjon nálunk, vagy akár más "szakiknál". A készülékek festésének kopása, karcolódása használati amortizáció és így nem tekinthető garanciális kérdésnek.

Kis kiegészítés, tanácsok:

Új porlasztóknál gyakori hiba, hogy a gyártó nem megfelelően tekeri be a kazánt és az első használatkor már szivárog belőle a liquid. Ilyenkor a kazán rész ki és betekerése megoldja a problémát.
Bizonyos porlasztók esetében a törzsvevőinknek ingyenesen biztosítjuk ezeket a betéteket! Érdeklődjön az ingyenes csere betét akciónkról!

Semmilyen garancia nincsen a tankokban található kazánra vagy más néven porlasztóbetétre. Ez ugyanis egy kopó alkatrész. A várható élettartama 3-15 nap használattól függően. Ha folyik, vagy égett ízt ad, akkor a cseréje vagy tisztítása vált szükségessé. Ennek menetéről blogunkon, valamint az interneten számos helyen talál útmutatókat!