Garancia

Garanciális kérdések

Liquidek
Minden általunk forgalmazott liquidre, aromára és bázisfolyadékra 100%-os garanciát vállalunk

Elemek
Az elemek esetében a gyártók semmilyen garanciát nem adnak, így mi sem tudjuk vállalni. Csakis a hibásan érkező (dead on arrive) aksikat cseréljük, lásd lejjebb.

E-cigaretta készülékek

"Dead on arrive" - azaz hibásan érkező készülékek-, hiányzó termékek illetve tévesen küldött termékek esetén az átvételtől számítva maximum 48 órán belül jeleznie kell a vásárlónak! Kérjük, figyelmesen nézze át a csomagot és ellenőrizzen mindent. Az Ön felelőssége ezeket időn belül átnézni és értesíteni minket róla. Amennyiben ez időben megtörténik, úgy természetesen tudunk foglalkozni az üggyel és további instrukciókat küldünk Önnek. Ha a problémát valósnak találtunk, akkor amint lehetséges (leltár állapottól függően), megoldjuk a problémát pl.: küldjük az új készüléket. A készülékekre általában 3-6 hónap garancia van.

Fontos, hogy nem minden készülék kompatibilis mindennel. Az emiatt érkező panaszokkal nem tudunk foglalkozni, ezért kérjük, a rendelés előtt tájékozódjon nálunk, vagy akár más "szakiknál". A készülékek festésének kopása, karcolódása használati amortizáció és így nem tekinthető garanciális kérdésnek.

Kérjük, hogy vegyék figyelembe a gyár és a mi tanácsunkat is: A cserélhető akkus készülékeket NE töltsék USB-n. Se a készüléknek, se az akkunak nem tesz jót (pár újabb készüléken már gyárilag is le van tiltva ez a töltési mód), csakis vészmegoldásként használják ezt a fajta töltést. Minden ilyen termékhez ajánljuk egy akkutöltő beszerzését!

Nálunk ezen a linken talál akkutöltőket:
http://e-liquid-eliquid.com/e-cigaretta-kiegeszito/e-cigi-e-cigaretta-akkumulator


Kis kiegészítés, tanácsok:

Új tankoknál gyakori "hiba", hogy a gyártó nem megfelelően tekeri be a kazánt és az első használatkor már szivárog belőle a liquid. Ilyenkor a kazán rész ki és betekerése megoldja a problémát.
Bizonyos porlasztók esetében a törzsvevőinknek ingyenesen biztosítjuk ezeket a betéteket! Érdeklődjön az ingyenes csere betét akciónkról!

Semmilyen garancia nincsen a tankokban található kazánra vagy más néven porlasztóbetétre. Ez ugyanis egy kopó alkatrész. A várható élettartama 3-15 nap használattól függően. Ha folyik, vagy égett ízt ad, akkor a cseréje vagy tisztítása vált szükségessé. Ennek menetéről blogunkon, valamint az interneten számos helyen talál útmutatókat!