GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések:

- "Futárnak átadva" ez mit jelent, ma megkapom?
- Nem, a futárnak is kell 1 munkanap, hogy feldolgozza a csomagot. Várhatóan a következő munkanap érkezik


- Mi a futár elérhetősége?
- Cégünk több futárcéggel is kapcsolatban van az új törvények miatt. Emellett a futárcégen belül is rengeteg futár dolgozik, ezért nem tudjuk pontosan, hogy az Ön csomagja melyikhez fog kerülni, tehát elérhetőséget sem tudunk biztosítani. Értesíteni fogják Önt e-mailben mindenről!


- Lehet kártyával fizetni a futárnak? Van paypalos fizetési opció?
- Sajnos egyik sem megoldható jelenleg. A futárnak csak készpénzzel tudnak fizetni, a paypalunk pedig átmenetileg teljesen szünetel.


- Nem tudok színt választani a terméknék, miért?
- A termék valószínűleg nincs raktáron, ezért nem tud színt választani.


- Kapar az alapfolyadék, miért?
- Ennek 2 oka lehet, az egyik, hogy eddig kisebb %-ban használt PG-t és sok a most használt mennyiség. Ennek megoldása egyszerű, nagyobb VG tartamú alapra kell váltani. A másik ok a friss PG jelensége lehet. Amikor nagyon friss fejtést kapunk a gyártól, akkor még kicsit szúrósabb. Ennek megoldására azt javasoljuk, hogy tekerjék le a kupakot és szellőztessék az alapot 3-4 napig. Meg fogja oldani a problémát!


- A készülékhez nem jár akku?
- Nem, ez a termék leírásában is szerepel, az akkumulátort külön kell megvásárolni a cserélhető akkus készülékekhez!


- Folyik a tank, mi a baj?
- Ennek rengeteg oka lehet, de a leggyakoribb, hogy a coil meg van lazulva a készülékben. Óvatosan meg kell húzni és jó lesz.
FONTOS! A mai tankok 90%-a sub-ohm tank, ami azt jelenti, hogy viszonylag nagy magátmérőjű porlasztókat használnak. Ezért nem érdemes ezekben a tankokban pg többletű alapleveket használni.

A tankfeltöltés helyes menetét mindig be kell tartani.
- feltöltés előtt levegő nyílás elzárása
- feltöltés
- tank lezárása
- levegő nyílás kinyitása

Ennek ellenére előfordulhat kisebb "izzadás" a levegőnyílásnál, ennek oka a lecsapódott kondenz, ez nem hiba,ez  természetes jelenség.


- Mire jó a hűségpont? Hogy kell használni?
- Először olyan termékeket kell pakolni a kosarába, amik megvásárolhatóak hűségpontokkal. Ilyen termék pl.: a Solub aroma. A termék ára mellett lehet látni, hogy „ár hűségpontokban”.
Ezután a „kosaram megtekintése” menüpontban megtalálható a „hűségpontok felhasználása” rész.


- 15000Ft-ért rendeltem, de nem ingyenes a szállítás, miért?
- Az ingyenes szállítást Önnek kell kiválasztania a rendelés leadásakor a szállítási opcióknál! Sajnos mi nem tudjuk egyesével ellenőrizni mindenkinek.


- Miért késik a csomagom?
- Hó elején 1-3 munkanap, valamint minden hét elején 1 munkanapos csúszásaink vannak sajnos. A hétfői csúszások oka, hogy hétvégén sok rendelés halmozódik fel, amit kis idő nekünk is behozni. A hó eleji csúszás oka pedig, hogy a fizetésnap környékén sokkal több rendelés érkezik be hozzánk, ilyenkor alkalmazunk beugrós kollégákat is. Ígérjük, hogy igyekszünk, ahogy tudunk.


- Módosítani szeretnék a rendelésen, hogy tudok?
- A rendelés leadását követően kérjük, hogy jelezzen nekünk 1 órán belül. Mi töröljük a rendelést és le tud adni egy újat.


- Hogyan tároljam a liquideket/alapokat?
- Érdemes hűtőben tárolni (kivéve az érlelési időszakban, ami kb 2 hét), hogy minél tovább elálljon. Általában a szavatosság 1 év, hűtőben tárolva pedig 2 év.
- Nikotinos liquidet, vagy alaplevet mindig fénytől védett helyen kell tárolni. Ennek oka az, hogy a nikotin fény hatására egy idő után lebomlik.


Kiegészítés: A számlánk Online alapú a környezet védelme érdekében. A fiókjába belépve találja!