Blog

Black Friday szállításSziasztok!


Először is szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket a Black Friday akcióval kapcsolatban. Sokkal jobban sikerült, mint terveztük
Ezzel együtt kis türelmeteket is kérnénk, ugyanis a hatalmas roham miatt rengeteg csomag vár az összeállításra, ezért 1-2 nappal meghosszabbodik a szállítási időnk.
További infókat a cikkben olvashattok.

Jó és rossz hírSziasztok!

Egy jó és egy rossz hírrel készültünk mára:


Beperelték az LG-t a szexuális életük elvesztéséértEgy Chicagói házaspár elmondása szerint, a szexuális életüket az e-cigi akkuk tették tönkre. Két helyi céget és az LG-t is beperelték.

Az e-cigaretta kevésbé okoz függőséget, mint analóg társa - PATH kutatásA Penn State Egyetem orvosi szakos hallgatóinak kutatása szerint a Vaperek (e-cigi használók) kevésbé függenek a készülékeiktől, mint a hagyományos dohányzók az analóg cigijeiktől.
Annak ellenére, hogy számos kutatás bebizonyította, hogy az e-cigaretta mennyivel egészségesebb és biztonságosabb, mint analóg társa, mégis folyamatosan jönnek az negatív hírek. Épp ezért az egészségügyi szakértők közzétették a Population Assessment of Tobacco and Health (PATH) eredményeit.


Made in China…A mai cikkben egy érdekes, és személyes tapasztalatokra épülő témát feszegetünk. Sokan sokféle modot és kiegészítőket használnak.  Azt hiszem, azt kijelenthetjük, hogy a vaperek körében ( itt nem a hobby vapelőkre gondolok ) egyre fontosabb a minőség és a megbízhatóság, legyen szó egy mecháról, egy boxmodról, vagy akár egy tankról…

Csillogjon, mint a Salamon……!Mondhatnánk akár így is, hiszen ebben a cikkben az elektromos cigaretta egyik fontos részletére térünk ki, a tisztításra, valamint a karbantartásra.
Sokakban felmerülhet a kérdés, miért?

Joyetech eVic VTC Dual e-cigaretta MOD és ami rajta van, avagy lássuk milyen tankokkal kapható a szett.Palgab már bemutatta nektek az Evic szettet (a cikket ide kattintva találjátok), én a különbségeit szeretném ismertetni.

3 fajta „feltét” közül lehet válogatni, nevesül az Ultimo, a Tron és a Cubis Pro .
Ezeknek az árai eltérnek egymástól, lássuk hát miben is leledzik a különbség köztük.

Joyetech Cuboid Mini kit bemutatóA Joyetech fejlesztésében került az e-cigaretta piacára -és boltunkba is- ez a kompakt felszerelés, ami tartalmaz:
-egy maximálisan 80 wattig terhelhető MOD-ot, amely igazán formás, pici, mégis nagy O-led kijelzőn kapjuk az információkat.A kis mérete ne tévesszen meg senkit sem! Ez egy igazi kis ékszer!
A legtöbb ilyen méretű MODhoz képest nagy teljesítményt sikerült belezsúfolni.
Szálcsiszolt és súlyos, viszont éppen ettől elegáns készüléket kapunk a pénzünkért.

Smoktech Alien e-cigi készlet rövid bemutatóA Smoktech eddig talán legsikeresebb terméke az Alien kit. A kezdeti nehézségek, típushibák kijavítása után ma már mondhatjuk, hogy egy megbízható, remek szettet kapunk.

Nézzük mi is ez az Alien kit…


Joyetech eVic VTC Mini, avagy kicsi a bors, de erős….A mai cikkben kicsit közelebbről megismerkedünk a Joyetech evic vtc mini készülékkel. Vessük is magunkat bele a témába…

Tételek: 1 - 10 / 32 (4 oldal)