Vaping Underground Blog


Made in China…A mai cikkben egy érdekes, és személyes tapasztalatokra épülő témát feszegetünk. Sokan sokféle modot és kiegészítőket használnak.  Azt hiszem, azt kijelenthetjük, hogy a vaperek körében ( itt nem a hobby vapelőkre gondolok ) egyre fontosabb a minőség és a megbízhatóság, legyen szó egy mecháról, egy boxmodról, vagy akár egy tankról…

Csillogjon, mint a Salamon……!Mondhatnánk akár így is, hiszen ebben a cikkben az elektromos cigaretta egyik fontos részletére térünk ki, a tisztításra, valamint a karbantartásra.
Sokakban felmerülhet a kérdés, miért?

Joyetech eVic VTC Dual e-cigaretta MOD és ami rajta van, avagy lássuk milyen tankokkal kapható a szett.Palgab már bemutatta nektek az Evic szettet (a cikket ide kattintva találjátok), én a különbségeit szeretném ismertetni.

3 fajta „feltét” közül lehet válogatni, nevesül az Ultimo, a Tron és a Cubis Pro .
Ezeknek az árai eltérnek egymástól, lássuk hát miben is leledzik a különbség köztük.

Joyetech Cuboid Mini kit bemutatóA Joyetech fejlesztésében került az e-cigaretta piacára -és boltunkba is- ez a kompakt felszerelés, ami tartalmaz:
-egy maximálisan 80 wattig terhelhető MOD-ot, amely igazán formás, pici, mégis nagy O-led kijelzőn kapjuk az információkat.A kis mérete ne tévesszen meg senkit sem! Ez egy igazi kis ékszer!
A legtöbb ilyen méretű MODhoz képest nagy teljesítményt sikerült belezsúfolni.
Szálcsiszolt és súlyos, viszont éppen ettől elegáns készüléket kapunk a pénzünkért.

Smoktech Alien e-cigi készlet rövid bemutatóA Smoktech eddig talán legsikeresebb terméke az Alien kit. A kezdeti nehézségek, típushibák kijavítása után ma már mondhatjuk, hogy egy megbízható, remek szettet kapunk.

Nézzük mi is ez az Alien kit…


Joyetech eVic VTC Mini, avagy kicsi a bors, de erős….A mai cikkben kicsit közelebbről megismerkedünk a Joyetech evic vtc mini készülékkel. Vessük is magunkat bele a témába…

Smoktech TFV8 Baby Beast vs TFV12 CloudBeast KingNyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy mind a két tank igazi cloudchaser eszköz, hiszen az alacsony ellenállásra tervezett TFV tankok gőzképzése kimagasló.
Mind a két tankhoz vásárolhatunk RBA fejet is, mellyel még kifinomultabb tekeréseket használhatunk, többféle ellenálláshuzal segítségével.
Ezek a tankok magas színvonalon, a smoktechre jellemző kiváló anyaghasználattal és megmunkálással készülnek, igazi profi darabok.

E-liquid, Sub-Ohm e-liquid 2. részAz előző részben megismerkedtünk az alapokkal, megtudtuk mi az eliquid, hogyan alkalmazzuk.

Ebben a részben kicsit mélyebben beleássuk magunkat az eliquid alaplevének rejtelmeibe, leginkább a most aktuálissá váló magas nikotin tartalmú alapok hígításába.
Miért fontos ez? Azért mert olcsóbban kaphatunk így számunkra teljesen megfelelő alaplevet, és most, hogy a TPD beleszól az életünkbe, még mindig nem késő berendelni magasabb nikotin tartalmú alaplevet.

Kanger subox mini 50w kit vs. Kanger subox mini-c 50w kitMai írásunkban a Kangertech két termékét teszteljük, megnézzük a mindennapi használatban, milyen előnyökkel és milyen hátrányokkal találkozunk.

Joyetech Ego AIO one vs Joyetech Ego AIO one v2Mai cikkünkben megismerkedünk a Joyetech által gyártott  két legnépszerűbb kezdő szettel. Lajstrom alá vesszük képességeiket, előnyeiket és megvizsgáljuk hátrányaikat is.

Tételek: 1 - 10 / 28 (3 oldal)