Vaping Underground Blog


E-liquid, Sub-Ohm e-liquid 2. részAz előző részben megismerkedtünk az alapokkal, megtudtuk mi az eliquid, hogyan alkalmazzuk.

Ebben a részben kicsit mélyebben beleássuk magunkat az eliquid alaplevének rejtelmeibe, leginkább a most aktuálissá váló magas nikotin tartalmú alapok hígításába.
Miért fontos ez? Azért mert olcsóbban kaphatunk így számunkra teljesen megfelelő alaplevet, és most, hogy a TPD beleszól az életünkbe, még mindig nem késő berendelni magasabb nikotin tartalmú alaplevet.

Kanger subox mini 50w kit vs. Kanger subox mini-c 50w kitMai írásunkban a Kangertech két termékét teszteljük, megnézzük a mindennapi használatban, milyen előnyökkel és milyen hátrányokkal találkozunk.

Joyetech Ego AIO one vs Joyetech Ego AIO one v2Mai cikkünkben megismerkedünk a Joyetech által gyártott  két legnépszerűbb kezdő szettel. Lajstrom alá vesszük képességeiket, előnyeiket és megvizsgáljuk hátrányaikat is.

E-liquid, Sub-Ohm e-liquid 1. részSokan-sokféle eliquidet használnak, hatalmas a választék akár gyártók, akár ízek tekintetében.
De vajon tudjuk is, hogy mi az az eliquid? Tudjuk melyik milyen módon a legkellemesebb?
Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről a kérdést…

Aspire Nautilus Mini bemutatóAz Aspire Nautilus mini egy igen tetszetős kis darab, jól megformált elegáns megjelenést kölcsönöz használójának.
A következőkben megismerkedünk ezzel a tankkal, paramétereivel, készségeivel.


Kangertech toptank mini RBA felújításEbben a videóban bemutatjuk a Kangertech toptank mini szerkezetét, RBA porlasztójának felújítását, használatát.
Könnyű és gyorsan szerelhető, kezdő kezekben is stabilan használható.
Osztályozásunk szerint az egyik legjobb fej, ami kellően vissza adja az e-liquid ízét!

A TC-mod rejtelmeiA TC mód kifejezést már a kezdő felhasználók is hallották, de sokan nem tudják mit is jelent ez, hogyan kell használni és egyáltalán mire való. Íme egy kis gyorstalpaló ez ügyben.
Mit jelent a TC?

Mecha, e-mecha bemutatóA mechanikus modok népszerűsége, a mai elektronikával ellátott modok megjelenése óta is töretlen. Ennek igen egyszerű oka az, hogy megbízható, sokkal kevesebb hibalehetőséget hordoz magában, mint az újabb készülékek. Ha jó minőségű mechát vásárlunk, és azt rendszeresen karbantartjuk, szinte biztos, hogy nagyon sokáig fog minket szolgálni.


A mechanikus modokat két csoportba sorolhatjuk, mivel már megjelentek olyan mechák is amelyekben található némi elektronika is. Ezeket nevezik e-mecha modoknak.

Húsvéti sütemény (Easter Hot Cross Buns) e-liquid receptÉdes, krémes ünnepi eliquid recept. Nekünk nagyon bejött!

Akkumulátorokról általánosanAz elektromos cigaretta -akár a mobiltelefon- akkumulátorral működik. Mindenkinek van telefonja, és innen már mindenki tudja azt is, hogyha nem rendeltetés szerűen használjuk az akkut, akkor az bizony veszít élettartamából, kapacitásából. Pontosan ugyanez igaz az e-cigikben használatos cellákra is.
Fontos megemlíteni azt, hogy ellentétben a mobilos akkukkal itt már bizonyos esetekben elég nagy energiát dolgoztatunk (pl.: 80 watton hajtott mod). Így bizonyos alapvető szabályokkal tisztában kell lennünk az akkukkal kapcsolatban.

Tételek: 1 - 10 / 21 (3 oldal)