Vaping Underground Blog


Mecha, e-mecha bemutatóA mechanikus modok népszerűsége, a mai elektronikával ellátott modok megjelenése óta is töretlen. Ennek igen egyszerű oka az, hogy megbízható, sokkal kevesebb hibalehetőséget hordoz magában, mint az újabb készülékek. Ha jó minőségű mechát vásárlunk, és azt rendszeresen karbantartjuk, szinte biztos, hogy nagyon sokáig fog minket szolgálni.


A mechanikus modokat két csoportba sorolhatjuk, mivel már megjelentek olyan mechák is amelyekben található némi elektronika is. Ezeket nevezik e-mecha modoknak.

A TC-mod rejtelmeiA TC mód kifejezést már a kezdő felhasználók is hallották, de sokan nem tudják mit is jelent ez, hogyan kell használni és egyáltalán mire való. Íme egy kis gyorstalpaló ez ügyben.
Mit jelent a TC?

Húsvéti sütemény (Easter Hot Cross Buns) e-liquid receptÉdes, krémes ünnepi eliquid recept. Nekünk nagyon bejött!

Akkumulátorokról általánosanAz elektromos cigaretta -akár a mobiltelefon- akkumulátorral működik. Mindenkinek van telefonja, és innen már mindenki tudja azt is, hogyha nem rendeltetés szerűen használjuk az akkut, akkor az bizony veszít élettartamából, kapacitásából. Pontosan ugyanez igaz az e-cigikben használatos cellákra is.
Fontos megemlíteni azt, hogy ellentétben a mobilos akkukkal itt már bizonyos esetekben elég nagy energiát dolgoztatunk (pl.: 80 watton hajtott mod). Így bizonyos alapvető szabályokkal tisztában kell lennünk az akkukkal kapcsolatban.

Huzalok, ellenállások – avagy a tekerés rejtelmei 1.Alapfogalmak:

-    ellenállás huzal:
A huzal alkotja a tekerést mely az ellenállása révén elektromos áram hatására felizzik, ezáltal párologtatja a liquidet. Számos változatban kapható a felhasználok legnagyobb örömére.

-    ellenállás:
Az elektromos ellenállás azt mutatja meg, hogy egy adott vezetőben mennyire könnyen folyik az elektromos áram, a szabadon mozgó töltéshordozók mennyire könnyen mozoghatnak a vezető belsejébe.

-    microcoil:
Az ellenállás huzalból készített tekerés.

-    subohm:
Nagyon kicsi ellenállással rendelkező tekerés. Általában a hatalmas gőzöket kedvelők használják, de ne feledjük el, hogy ez nagy mennyiségű energiát igényel ezáltal nem valami akku barát módszer.

-    magátmérő:
a tekerésünk átmérője

E-cigaretta kezdő szemmelAz e-cigaretta világában elég sok kifejezéssel találkozhatunk, ami egy kezdő, laikus felhasználónak ismeretlen. Azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy az analóg cigit e-cigire cserélik szabályosan elrettentő lehet ez a sok információ.
Ezzel a bejegyzéssel szeretnék egy kis magyarázatot adni ezekre a dolgokra.
Mi is az e-cigaretta?

World Eater gyümölcsös csoki e-liquid receptÉdes csokoládé, zamatos, üdítő gyümölcsökkel. Ritka kombináció, de megéri kipróbálni!

Snake & Vape gyümölcs mix e-liquid receptEgyszerű, de nagyszerű gyümölcsös elegy. A Berry mix-et tettük még zamatosabbá.

Vaníliás sütemény e-liquid receptEzzel a recepttel az édesszájúaknak próbálunk tippet adni.
A kész e-liquidnek már az illatától is összefutott a nyál a szánkban. Krémes, mennyien édes, vaníliás elegy.

Ry5 e-liquid receptMint a nevéből is kiderült az Ry4 receptet turbóztuk fel egy kicsit.
Az eredmény egy kellemesen lágy, édes, dohány íz.

Tételek: 1 - 10 / 15 (2 oldal)