Az oldal csak 18 éves kor felett látogatható!
Kérlek, hogy erősítsd meg az életkorodat.

GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések:


- Kétszer vonta le a paypal a csomag árát! Mit tegyek?
- Paypal-os fizetés esetén néha a paypal bebiztosítja az értéket. Ez a paypalnak egy biztonsági folyamata. Ilyenkor úgy tűnik, mintha kétszer vonná le a végösszeget. Semmi gond nincs, hozzánk csak egyszer érkezik be a pénz és 1-2 órán belül mindig jóváírják a biztosított összeget az Önök számláján is!


- "Futárnak átadva" ez mit jelent, ma megkapom?
- Nem, a futárnak is kell 1 munkanap, hogy feldolgozza a csomagot. Várhatóan 1-2 munkanapon belül lesz Önnél a csomag. Sajnos pontosabb infót mi nem tudunk adni, a futárszolgálat fogja Önt értesíteni email, SMS és/vagy hívás formájában.


- Mikor jön a csomagom?
- Amint átadtuk a futárnak a csomagot, nekünk már nincs rálátásunk a pontos infókra, mindenről a futár fogja Önt tájékoztatni SMSben és/vagy emailben.


- Mennyi idő a szállítás?
- Általában a szállítási és feldolgozási idő is 1-1 nap, tehát a rendelés leadása után kb 2 munkanap. Természetesen rengeteg dolog közbeszólhat a futárnál és nálunk is, így az általános idő 2-4 munkanap!


- Miért késik a csomagom?
- Fizetésnap környékén 1-3 munkanap, valamint minden hét elején 1 munkanapos csúszásaink vannak sajnos. A hétfői csúszások oka, hogy hétvégén sok rendelés halmozódik fel, amit kis idő nekünk is behozni. A fizetés nap környéki késés oka pedig, hogy ilyenkor sokkal több rendelés érkezik be hozzánk. Természetesen alkalmazunk beugrós kollégákat is és ígérjük, hogy igyekszünk, ahogy tudunk.


- Van személyes átvétel vagy csomagpont?
- Nincs sajnos, csak házhozszállítás lehetséges


- Elromlott a készülék, mit tudok tenni?
- Garanciális, illetve szervizeléssel kapcsolatos kérdésekkel keressék megbízott szervizes kollégánkat a következő email címen: [email protected]


- Lehet kártyával fizetni a futárnak?
- A futárnak csak készpénzzel tudnak fizetni.


- Nem tudok színt választani a terméknék, miért?
- A termék valószínűleg nincs raktáron, ezért nem tud színt választani.


- Kapar, szúrós szagú az alapfolyadék, miért?
- Ennek 2 oka lehet, az egyik, hogy eddig kisebb %-ban használt PG-t és sok a most használt mennyiség. Ennek megoldása egyszerű, nagyobb VG tartamú alapra kell váltani. A másik ok a friss PG jelensége lehet. Amikor nagyon friss fejtést kapunk a gyártól, akkor még kicsit szúrósabb. Ennek megoldására azt javasoljuk, hogy tekerjék le a kupakot és szellőztessék az alapot 3-4 napig. Meg fogja oldani a problémát!


- Mennyi boostert adjak a liquidhez?
- Mi ezt a kalkulátort ajánljuk, így könnyen ki tudja számítani a kívánt erősséghez szükséges mennyiséget: https://vapinghardware.com/calculators/nicotine-shot-shortfill-calculator/


- A készülékhez nem jár akku?
- Nem, ez a termék leírásában is szerepel, az akkumulátort külön kell megvásárolni a cserélhető akkus készülékekhez!


- Folyik a tank, mi a baj?
- Ennek rengeteg oka lehet, de a leggyakoribb, hogy a coil meg van lazulva a készülékben. Óvatosan meg kell húzni és jó lesz.
FONTOS! A mai tankok 90%-a sub-ohm tank, ami azt jelenti, hogy viszonylag nagy magátmérőjű porlasztókat használnak. Ezért nem érdemes ezekben a tankokban PG többletű alapleveket használni.

A tankfeltöltés helyes menetét mindig be kell tartani.
- feltöltés előtt levegő nyílás elzárása
- feltöltés
- tank lezárása
- levegő nyílás kinyitása

Ennek ellenére előfordulhat kisebb "izzadás" a levegőnyílásnál, ennek oka a lecsapódott kondenz, ez nem hiba,ez  természetes jelenség.


- Mire jó a hűségpont? Hogy kell használni?
- Először olyan termékeket kell pakolni a kosarába, amik megvásárolhatóak hűségpontokkal. Ilyen termék pl.: a Solub aroma. A termék ára mellett lehet látni, hogy „ár hűségpontokban”.
Ezután a „kosaram megtekintése” menüpontban megtalálható a „hűségpontok felhasználása” rész.


- Hogy kell használni a kupont?
1. lépés: Tedd a kosaradba a kívánt termék(ek)et
2. lépés: Kattints a jobb felső sarokban a "Kosár" fülre, majd a "Kosár tartalma" menüpontra
3. lépés: Kattints a "Kuponkód használata" fülre
4. lépés: Írd be valamelyik kuponkódot, majd jobb oldalon kattints a "Kupon beváltása" gombra.


- 15000Ft-ért rendeltem, de nem ingyenes a szállítás, miért?
- Az ingyenes szállítást Önnek kell kiválasztania a rendelés leadásakor a szállítási opcióknál! Sajnos mi nem tudjuk egyesével ellenőrizni mindenkinek.


- Módosítani szeretnék a rendelésen, hogy tudok?
- A rendelés leadását követően kérjük, hogy jelezzen nekünk 1 órán belül. Mi töröljük a rendelést és le tud adni egy újat.


- Hogyan tároljam a liquideket/alapokat?
- Érdemes hűtőben tárolni (kivéve az érlelési időszakban, ami kb 2 hét), hogy minél tovább elálljon. Általában a szavatosság 1 év, hűtőben tárolva pedig 2 év.
- Nikotinos liquidet, vagy alaplevet mindig fénytől védett helyen kell tárolni. Ennek oka az, hogy a nikotin fény hatására egy idő után lebomlik.


Kiegészítés: A számlánk Online alapú a környezet védelme érdekében. A fiókjába belépve találja!