Az oldal csak 18 éves kor felett látogatható!
Kérlek, hogy erősítsd meg az életkorodat.

Szállítási információ

DECEMBERI SZÁLLÍTÁS:

- Késés várható!

A futárszolgálat 1-5 munkanapos kézbesítést ígér (nyilván máshol is Black Friday akciók voltak, így le vannak terhelve), valamint még nálunk is előfordulhat 1-2 napos csúszás a rendelési mennyiségtől függően!

Ezért kérjük, hogy úgy készüljetek, hogy nagyjából 3-6 munkanapos szállítási idővel kell majd számolni!FIGYELEM! MI TOVÁBBRA IS SZÁLLÍTUNK MAGYARORSZÁGRA, AZONBAN CSÚSZÁS VÁRHATÓ! AZ ELMÚLT NAPOKBAN NAGYON MEGEMELKEDETT A RENDELÉSEK SZÁMA, ÍGY 1-2 NAPOS KÉSÉSRE LEHET SZÁMÍTANI. IGYEKSZÜNK, AHOGY TUDUNK.
KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSETEKET, TÜRELMETEKET ÉS BIZALMATOKAT!

Sajnos, mint tudjátok egyre jobban próbálják megnehezíteni a Magyarországra történő szállítást, így akármennyire rossz ez nekünk is, minimálisan emelni kell a szállítási költségeket. Ez volt az egyetlen módja, hogy továbbra is biztonságosan megkapjátok csomagjaitokat. A szállítás új ára 1790Ft-ra emelkedett.
Ismételten
KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSETEKET, TÜRELMETEKET ÉS BIZALMATOKAT! Szállítási Információk

A minimum rendelési érték: 2500 forint, ez alatt nem jelenik meg fizetési opció.

A csomagokat minden nap dél és délután 1 óra között adjuk át a futárcégnek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a feldolgozási idő általában 1 munkanap. A szállítási idő az átadást követő naptól számítva 1-2 munkanap.

FONTOS: Kérjük, hogy miután a rendelési státusza "Futárnak átadva" opcióra frissült (ezt emailben jelezzük Önnek), figyelje másnap a telefonját és az emailjeit, hogy a futár elérje Önt.
PICK-PACK pontra, vagy postán maradóra NEM tudjuk szállítani a csomagot sajnos!

Bővebb információt a futárcég fog közölni Önnel SMS formájában.

A szállítás díja 1790 forint, vagy 14900Ft felett INGYENES. Utánvételes fizetés esetén a termékek árát kézbesítéskor kell megfizetni -készpénzzel- a futárnak.


Köszönjük megtisztelő bizalmát!

Üdvözlettel: Vaping Underground