Az oldal csak 18 éves kor felett látogatható!
Kérlek, hogy erősítsd meg az életkorodat.

Blog

Szilveszteri tippek kutyásoknak!Hamarosan itt a Szilveszter és az Új Év!
Először is jó bulit szeretnénk Nektek kívánni, érezzétek jól magatokat és ne felejtsetek el elég akkut, valamint e-liquidet vinni a partyra. :)

Emellett szeretnénk megosztani egy elég fontos infót/tippet Veletek!

Kérünk titeket, ne feledjétek, hogy ami nekünk embereknek remek szórakozás (tűzijáték, esetleg petárda), az az állatainknak igazi rémálom is lehet.

Szeretnénk megkérni, hogy hanyagoljátok a petárdákat idén (is).
Ez persze nem oldja meg teljesen a problémát, és minden gazdinak felelőssége, hogy vigyázzon kis kedvencére!

Alább összeszedtünk nektek pár hasznos tippet, tanácsot, hogy mit tehettek, hogy könnyebb legyen átvészelni a szilvesztert az állatainknak!

Breaking News: Trump visszavonta az ízesített e-liquidek tilalmátA vaping közösség megélt pár nehéz hónapot. Végignéztük a tiltott marihuána patronokkal kapcsolatos betegségekről szóló híreket, amikért igazából nem is az e-cigaretta okolható. De ami sokkal több kárt okozott, az azt követő szabályozások hulláma. Donald Trump amerikai elnök támogatta az adminisztráció eredeti javaslatát, amely az ízesített folyadékok –beleértve a menta és a mentol ízeket- betiltását illeti. Hónapokon át tartottak a megbeszélések és különféle találkozók a közegészségügyi tisztviselőkkel és a vape ipar képviselőivel.

November elején viszont eljött a változás. Az elnök megtagadta egy olyan memo aláírását, amelyet csupán két hónappal korábban javasolt az ízesített likvidek tilalmával kapcsolatban. Minden a helyén volt, hogy hatályba lépjen. Az Élelmiszer és Gyógyszeripar tisztviselői már kidolgozták a szabályozási keretet és készen álltak bejelenteni az összes ízesített folyadék piacról történő kivonását 30 napon belül.


Coil Porn, avagy a tekercselés művészete (azaz, hogyan sz*pasd magad)Coil Porn, avagy a tekercselés művészete (azaz, hogyan sz*pasd magad)

Senki sem tudja pontosan, hogy ki kezdte az olvasztott Clapton, Alien és más különféle tekercsek képeit pornónak hívni, de a becenév elkerülhetetlen volt, és őszinte csodálattal indult.

Valóban rákot okoz a gőzölés? A f*szt...Mivel a napokban számos rémhír kezdett el keringeni az e-cigiről, úgy gondoltam lássunk kicsit tisztábban, és tegyünk helyre pár dolgot.


A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy az egereken végzett vape tesztek összefüggésbe hozhatók az emberrel is. Az internet és a média mindezt úgy közölte, hogy ez rákot okoz az embereknél. Ugyanakkor a tanulmány természete, és a korlátozott számú kísérlet végett egyáltalán nem lehet összekapcsolni az emberek gőzölési szokásaival.

A nikotin só előnyei és hátrányaiA nikotin só előnyei és hátrányai


Cikkünkben próbáltuk összeszedni az előnyöket és a hátrányokat a nikotin sóval kapcsolatban. A kérdés természetesen sokkal összetettebb, mi csak egy egyszerű, könnyed útmutatást próbáltunk összerakni, így mindenki eldöntheti, hogy érdemes-e kipróbálnia :)


Valóban egészségesebb az e-cigi, mint a dohányzás?A Centers for Disease Control and Prevention szerint 2016-ban a 18 év felettiek 15%-a dohányzott. Ha számolunk kicsit, ez azt jelenti, hogy csak az USA-ban 37,8 millió felnőtt dohányzott akkor.

2004-ben megjelent az e-cigi, mely nagy erőkkel hirdette, hogy sokkal kevésbé kártékony, mint a dohányzás. A kérdés, hogy ez valóban igaz-e?
A Cancer Research UK által finanszírozott tanulmány szerint igen!
További infókat a cikkben olvashattok.

Csalók, hazugságok mindenütt...Sziasztok!

Egy érdekes kis történetet osztunk ma meg Veletek. Számunkra is nagy tanulság volt, reméljük, hogy számotokra is az lesz (vagy csak egy érdekes olvasmány) és ezekután Ti is jobban figyeltek, ha valamit -akár egy használt e-cigi készüléket- szeretnétek eladni, ugyanis nem csak az eladó lehet a csaló!
További infókat a cikkben olvashattok.Márciusi szállításSziasztok!


Márciusban kicsit módosul a szállítás 1-2 napon. A futárcéghez kell igazodnunk, ők pedig a következő infót adták nekünk:

2018.03.10. szombat – Áthelyezett munkanap - Cégünk zárva tart!
Cégünk zárva tart, az áruk felvétele, kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon. Nincs szombati kiszállítás!

2018.03.15. - 18. csütörtöktől vasárnapig – Munkaszüneti nap - Pihenőnap
Cégünk zárva tart, az áruk felvétele kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon.
A szerdán (03.14.)  feladott csomagok leghamarabb hétfőn (03.19.) kerülnek először kiszállításra.


2018.03.30 - 04.02. péntektől hétfőig – Ünnepnap – Nagypéntek és Húsvét hétfő

Cégünk zárva tart, az áruk felvétele, kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon.
A csütörtökön (03.30.) átadott csomagok leghamarabb kedden (04.02.) kerülnek kézbesítésre.

Köszönjük megértésetek! Kérjük, hogy ez alapján adjátok le Ti is a rendeléseiteket. A mi ügyfélszolgálatunk Ünnepnapokon is elérhető lesz, csak kicsit hosszabb reakcióidővel :)

Kellemes Ünnepet és Jó Pihenést Kívánunk!

Vaping Underground
http://e-liquid-eliquid.com

Az EU elvetette az e-cigik adóztatását... egyelőreAz Európai Unió nem adóztatja az e-cigaretta termékeket. Legalábbis most nem, azonban jövőre újra előveszik a kérdést.
További infókat a cikkben olvashattok.

Black Friday szállításSziasztok!


Először is szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket a Black Friday akcióval kapcsolatban. Sokkal jobban sikerült, mint terveztük
Ezzel együtt kis türelmeteket is kérnénk, ugyanis a hatalmas roham miatt rengeteg csomag vár az összeállításra, ezért 1-2 nappal meghosszabbodik a szállítási időnk.
További infókat a cikkben olvashattok.

Tételek: 1 - 10 / 41 (5 oldal)