Vaping Underground Blog

Coil Porn, avagy a tekercselés művészete (azaz, hogyan sz*pasd magad)Coil Porn, avagy a tekercselés művészete (azaz, hogyan sz*pasd magad)

Senki sem tudja pontosan, hogy ki kezdte az olvasztott Clapton, Alien és más különféle tekercsek képeit pornónak hívni, de a becenév elkerülhetetlen volt, és őszinte csodálattal indult.

Valóban rákot okoz a gőzölés? A f*szt...Mivel a napokban számos rémhír kezdett el keringeni az e-cigiről, úgy gondoltam lássunk kicsit tisztábban, és tegyünk helyre pár dolgot.


A legújabb tanulmányok kimutatták, hogy az egereken végzett vape tesztek összefüggésbe hozhatók az emberrel is. Az internet és a média mindezt úgy közölte, hogy ez rákot okoz az embereknél. Ugyanakkor a tanulmány természete, és a korlátozott számú kísérlet végett egyáltalán nem lehet összekapcsolni az emberek gőzölési szokásaival.

A nikotin só előnyei és hátrányaiA nikotin só előnyei és hátrányai


Cikkünkben próbáltuk összeszedni az előnyöket és a hátrányokat a nikotin sóval kapcsolatban. A kérdés természetesen sokkal összetettebb, mi csak egy egyszerű, könnyed útmutatást próbáltunk összerakni, így mindenki eldöntheti, hogy érdemes-e kipróbálnia :)


Valóban egészségesebb az e-cigi, mint a dohányzás?A Centers for Disease Control and Prevention szerint 2016-ban a 18 év felettiek 15%-a dohányzott. Ha számolunk kicsit, ez azt jelenti, hogy csak az USA-ban 37,8 millió felnőtt dohányzott akkor.

2004-ben megjelent az e-cigi, mely nagy erőkkel hirdette, hogy sokkal kevésbé kártékony, mint a dohányzás. A kérdés, hogy ez valóban igaz-e?
A Cancer Research UK által finanszírozott tanulmány szerint igen!
További infókat a cikkben olvashattok.

Csalók, hazugságok mindenütt...Sziasztok!

Egy érdekes kis történetet osztunk ma meg Veletek. Számunkra is nagy tanulság volt, reméljük, hogy számotokra is az lesz (vagy csak egy érdekes olvasmány) és ezekután Ti is jobban figyeltek, ha valamit -akár egy használt e-cigi készüléket- szeretnétek eladni, ugyanis nem csak az eladó lehet a csaló!
További infókat a cikkben olvashattok.Márciusi szállításSziasztok!


Márciusban kicsit módosul a szállítás 1-2 napon. A futárcéghez kell igazodnunk, ők pedig a következő infót adták nekünk:

2018.03.10. szombat – Áthelyezett munkanap - Cégünk zárva tart!
Cégünk zárva tart, az áruk felvétele, kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon. Nincs szombati kiszállítás!

2018.03.15. - 18. csütörtöktől vasárnapig – Munkaszüneti nap - Pihenőnap
Cégünk zárva tart, az áruk felvétele kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon.
A szerdán (03.14.)  feladott csomagok leghamarabb hétfőn (03.19.) kerülnek először kiszállításra.


2018.03.30 - 04.02. péntektől hétfőig – Ünnepnap – Nagypéntek és Húsvét hétfő

Cégünk zárva tart, az áruk felvétele, kézbesítése szünetel, valamint ügyfélszolgálatunk sem lesz elérhető ezen a napon.
A csütörtökön (03.30.) átadott csomagok leghamarabb kedden (04.02.) kerülnek kézbesítésre.

Köszönjük megértésetek! Kérjük, hogy ez alapján adjátok le Ti is a rendeléseiteket. A mi ügyfélszolgálatunk Ünnepnapokon is elérhető lesz, csak kicsit hosszabb reakcióidővel :)

Kellemes Ünnepet és Jó Pihenést Kívánunk!

Vaping Underground
http://e-liquid-eliquid.com

Az EU elvetette az e-cigik adóztatását... egyelőreAz Európai Unió nem adóztatja az e-cigaretta termékeket. Legalábbis most nem, azonban jövőre újra előveszik a kérdést.
További infókat a cikkben olvashattok.

Black Friday szállításSziasztok!


Először is szeretnénk megköszönni az érdeklődéseteket a Black Friday akcióval kapcsolatban. Sokkal jobban sikerült, mint terveztük
Ezzel együtt kis türelmeteket is kérnénk, ugyanis a hatalmas roham miatt rengeteg csomag vár az összeállításra, ezért 1-2 nappal meghosszabbodik a szállítási időnk.
További infókat a cikkben olvashattok.

Jó és rossz hírSziasztok!

Egy jó és egy rossz hírrel készültünk mára:


Beperelték az LG-t a szexuális életük elvesztéséértEgy Chicagói házaspár elmondása szerint, a szexuális életüket az e-cigi akkuk tették tönkre. Két helyi céget és az LG-t is beperelték.

Tételek: 1 - 10 / 39 (4 oldal)